(FOTO) Številni svetovni zvezdniki v hotelih in vilah na Hrvaškem: Preverili smo, kje prenočujejo in koliko jih stane nočitev

Asja Lednik
26.08.2021 11:14
Hrvaška se uvršča v sam vrh destinacij, ki jih za svoj oddih izberejo svetovni zvezdniki.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Beyonce in Jay-Z, Demi Moore, Harrison Ford, zveneča imena Viktorijinih angelčkov, Roger FedererBernie EcclestoneVanessa Bryant in seznam se s temi imeni šele začenja. Hrvaška že nekaj let ni več le najljubša počitniška destinacija za evropske turiste, za svojo so jo vzeli tudi številni svetovni zvezdniki. 

Že res, da mnogi med obiskom Hrvaške bivajo na megalomanskih jahtah, a veliko je tudi takih, ki nastanitev poiščejo v prestižnih hotelih in obmorskih vilah. Domača zvezdnica Severina svoj oddih po tistem, ko je dokončno postalo jasno, da se je razšla z Igorjem Kojićem, preživlja v Zadru. Tam se v družbi prijateljev razvaja v Falkenstiner resortu Punta skala. Resort združuje več hotelov, katerega je izbrala zvezdnica, ni znano. Nočitev v hotelu stane od 112 evrov naprej.

Če ste se v zadnjih dneh sprehajali po Dubrovniku, je prav mogoče, da ste tam srečali igralko Demi Moore. Za svoje počitniško domovanje si je izbrala Villo Agave, primerno za šest oseb. Za tri spalnice, štiri kopalnice, zunanji bazen, plažo tik ob nastanitvi, pripadajoče parkirišče in bližino mesta boste odšteli 6000 evrov na noč.

Tudi Harrison Ford je za svojo letošnjo poletno destinacijo izbral Dubrovnik. Čeprav javnosti ni znano, kje natanko je bival, so ga paparaci vendarle uspeli ujeti pred kamnito vilo, v kateri je preživljal proste trenutke v družbi izbranke Caliste Flockhart in sina Liama

Reuters

Hrvaška obala je nekaj dni oddiha in zabave letos nudila tudi Viktorijinim angelčkom. Josephine Skriver, Jasmine Tookes, Rachel Scott in Sara Sampaio so na Hrvaško prispele, da bi praznovale dekliščino. Bivale so v dubrovniški vili Orabelle, ena noč v standardni sobi z zakonsko posteljo s pogledom na morje stane 383 evrov.

Aprila je Hrvaško obiskal tudi igralec Rami Malek. V družbi izbranke Lucy Boynton so ga opazili v središču Zagreba, na terasi hotela Esplanade. "Hotel je odprt od leta 1925 in se nahaja v eni najvidnejših stavb v mestu. Sobe so v slogu art-noveau," je mogoče prebrati na spletni strani Bookinga. "V restavraciji Zinfandel pripravljajo ustvarjalne menije nadarjene kuharice Ane Grgič, medtem ko v sproščenem baru Le Bistro strežejo mešanico tradicionalne hrvaške kuhinje in francoskih receptov." Za eno noč v tem petzvezdičnem hotelu bi odšteli okoli 200 evrov, odvisno predvsem od tega, kakšno sobo bi izbrali.

Reuters

Leta 2019 je Hrvaško obiskal tudi Cristiano Ronaldo. V družbi svoje postavne Georgine Rodriguez je tam preživel velikonočne praznike. Bivala sta v vili Šeherezada, kjer boste za eno noč odšteli okoli 7000 evrov. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta