(FOTO) Stroga Meghan Markle: Princ Harry ugodil njeni zahtevi po zdravem življenju in opustil kajenje

A.L.
26.02.2020 08:14

S prihodom Meghan Markle se je za princa Harryja marsikaj spremenilo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Če danes vsi vedo, kako nevarno in škodljivo je kajenje, je nekoč bilo povsem drugače. Predvsem v kraljevih družinah in elitnih krogih je kajenje veljajo za nekaj glamuroznega. Nič drugače ni bilo v britanski kraljevi družini, ki gotovo velja za eno najbolj obleganih ta hip. Tuji mediji pišejo, da kraljica Elizabeta II. najverjetneje nikoli ni kadila, so pa zato to grdo razvado imeli njen oče, sestra, princesa Margareta, številni sorodniki, denimo njeni strici, ki so umrli zaradi bolezni, povezanimi s kajenjem.
Za strastnega kadilca je nekoč veljal tudi princ Harry, na dan je pokadil škatlico cigaret, pišejo tuji mediji. A s prihodom Meghan Markle se je vse spremenilo. Meghan si je nadvse želela, da bi Harry živel zdravo, kar je pomenilo, da mora kajenje črtati s seznama razvad. Spremeniti je moral tudi prehrano, v svoj urnik pa vključiti več gibanja. Tuji viri poročajo, da je takoj ob začetku skupnega življenja odstranila vso hitro prehrano in prigrizke, Harryjev hladilnik je z njeno pomočjo postal vir zdravih živil. Vir blizu princa je za britanske medije povedal, da je Marklova njegovo dieto povsem spremenila, prigrizke pa so hitro zamenjali zelenjavni napitki.

Reuters
Reuters
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta