(FOTO) To je to: Jennifer Aniston se je pri petdesetih slikala zgoraj brez

D.Ži
08.05.2019 09:40

Spletne sledilke ji očitajo, da nikoli ni rodila, njen bivši pa se ukvarja z govoricami, da je še vedno zaljubljen vanjo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Vedno znova ji uspe izstreliti se naravnost v središče pozornosti. In zasluži si jo. Jennifer Aniston, ena najbolj občudovanih hollywoodskih igralk, je pristala na slikanje za rusko izdajo priljubljene revije Harper's Bazaar. In to zgoraj brez. Oblečena je bila le v kratke usnjene hlače, najlonske nogavice in čevlje z visoko peto. Prsi je zakrila z rokami. Oboževalci so, kakopak, navdušeni in vpijejo, da je pri svojih petdesetih videti kot boginja. No, tu in tam se je oglasila tudi kakšna namrgodena ženska sledilka, ki ji je na Instagramu zabičala, da njena postava niti ni tako presenetljiva glede na to, da nikoli ni rodila. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BxHvOHfgfQ5/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Če nisi noseča, nimaš otrok in se cel čas ukvarjaš samo s seboj, ješ najboljšo hrano, imaš najboljše trenerje, sijajne fotografe, photoshop ... Takrat ti telesa res ni potrebno skrivati in počutiti nelagodno," je zapisala ena od njenih sledilk.
No, ni pa Jennifer edina, ki se je te dni znašla v medijih. Po tem, ko se je udeležil praznovanja njenega abrahama, se Brad Pitt spet ne more znebiti vprašanj, ali med njim in Anistonovo še kaj tli ter ali sta spet pripravljena na novo zvezo. Pitt je v Los Angelesu naletel na skupino novinarjev, ki so ga o tem spraševali, odvrnil pa je le: "O moj bog!" Nato je sedel v avtomobil in jim zaželel lep dan. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BxHtF9kgVlB/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Pitt in Anistonova sta par postala leta 1998, poročila sta se leto kasneje. Poročena sta bila pet let in se nato ločila, domnevno zaradi Angeline Jolie.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta