(FOTO) To pa se ne zgodi prav pogosto: Maja Keuc pozirala brez oblačil in pokazala zelo intimno tetovažo

D.Ži
22.11.2021 09:30

Naša priljubljena pevka si je na svojem lepem hrbtu omislila prav posebno rastlino.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Marko Pigac/pigac.si

Maja Keuc ni tiste vrste slovenska estradnica, ki bi na družbenih omrežjih neprestano pozirala brez oblačil, niti v kopalkah ali spodnjem perilu. Draženje domišljije oboževalcev se pri njej v glavnem konča pri kratkih oblekah, tu in tam pokaže tudi kak pogumnejši dekolte. Zato je bilo presenečenje toliko večje, ko je tokrat slekla ... skoraj vse. Ne, ni se odločila postati nova influencerka, dasiravno ji na Instagramu sledi več kot 20 tisoč ljudi.

Slekla se je, ker nam je želela pokazati nekaj prav posebnega in intimnega. Zelo ponosna je namreč na svojo novo tetovažo. Ni izbrala vrtnice, delfinčka ali pasje tačke. Tudi imena bivšega si ni vtetovirala. Odločila se je za precej nenavaden in velik motiv. Po njenem lepem hrbtu po novem raste elegantno razvejana in precej minimalistična rastlina. Bilka, ki raste okoli pasu, vse do prsnega koža.

Simbolizira osebno rast? Povezanost z naravo? Odgovor pozna le Maja sama. Oboževalci so, sodeč po komentarjih, očitno navdušeni in upajo, da bodo rastlinico videli večkrat. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta