(FOTO) Tony Cetinski Tošetu Proeskemu 12 let po smrti namenil ganljivo sporočilo

A.L.
17.10.2019 11:06

"Zaradi tebe, tvojega značaja in skromnosti sem prepričan, da so angeli med nami v človeški obliki."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Včeraj je minilo dvanajst let od smrti makedonskega pevca Tošeta Proeskega, ki je imel številne oboževalce tudi pri nas. Njegove pesmi je na radijskih postajah mogoče slišati še danes, povsem jasno pa je, da ga oboževalci in glasbeni kolegi še niso pozabili. Vsako leto se nanj spomni tudi njegov pevski kolega Tony Cetinski, ki je bil ob smrti takrat 27-letnega Tošeta močno pretresen. Spomnimo, da je glasbenik umrl 16. oktobra 2007 v prometni nesreči na hrvaški avtocesti Zagreb–Lipovac pri Novi Gradiški. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B3opiHMBhtK/{/instagram}
Cetinski, ki se je Proeskemu poklonil z dolgim zapisom na Instagramu, je zapisal, da nikoli ne vemo, kaj nam prinaša naslednji dan. "Težko je že dvanajsto leto zapored sprejeti, da te ni med nami. Pustil si upanje in dokaz, da angeli v človeški podobi vendarle obstajajo in so vselej ob nas," je zapisal hrvaški glasbenik.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0DNi8KhbzK/{/instagram}
Pokojnega pevca se spominja kot nekoga posebnega. "Zaradi tebe, tvojega značaja in skromnosti sem prepričan, da so angeli med nami v človeški obliki. Bil si človek, ki je vračal vero v človečnost in v angele, ki hodijo na Zemlji. Vse bova nadoknadila nekoč, ko se srečava v vesolju. Dragi Toše, radi te imamo do zadnjega diha. Za vedno, brat moj," je zaključil ganljivo sporočilo.
V komentarjih so se priljubljenemu pevcu poklonili tudi oboževalci, ki mu obljubljajo, da nanj ne bodo nikoli pozabili.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta