(FOTO) Tudi zvezde to počnejo: Tanja Žagar se je slikala v izjemno vroči situaciji

D.Ži
14.02.2020 11:32

Priljubljena pevka pokazala še drugo stran zvezdniškega življenja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Hišne pomočnice? Služničad? Čistilci bazenov? Morda v Hollywoodu, pri nas pa zvezde večinoma kar same zavihajo rokave in se lotijo hišnih opravil. To, da je ena najbolj poslušanih in oboževanih slovenskih pevk, še zdaleč ne pomeni, da Tanja Žagar ne zna svojega stanovanja sama spraviti v red. Objavila je fotografijo, na kateri jo vidimo v povsem novi luči. Okoliščine na njej so zelo drugačne od odrov, po katerih tako energično v zapeljivih oblekah skače. Vidimo jo lahko v situaciji, ki je tako vroča, da si lahko na njej opečete prste. "Jaz imam likalnik party! Kaj imaš za speglat?" je napisala navihana Žagarjeva in se slikala med likanjem.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8M2pjfnwuJ/{/instagram}
Likanja oblačil se je lotila v črnem topu, večna ljubiteljica poletja pa si je očitno za dvig razpoloženja omislila likalno desko z vzorcem pomaranč. "Tanja, da ne zažgeš kaj!" ji v komentarjih sporoča sledilec Sandi. "Kako ti pristoji! Skoraj boljše kot mikrofon," dodaja druga sledilka. No, kljub temu upamo, da bo Tanja še naprej ostala zvesta petju in plesu. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta