(FOTO) Victoria Beckham objavila sliko Davidove čvrste zadnjice in svet ji je hvaležen

06.09.2021 09:45
Kopalke so zlezle nižje, navihana nogometaševa soproga pa je izkoristila fotogenični trenutek.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Victoria Beckham je svoje spletne sledilce presenetila s fotografijo, na kateri vidimo več kot običajno. Vsaj kar se njenega moža tiče. Fotografirala je Davida Beckhama med namakanjem v bazenu.

Prizor ne bi bil nič zares posebnega, če ne bi na fotografiji videli njegove gole zadnjice. Kopalke je spustil nižje, Victoria pa je izkoristila sila fotogeničen trenutek in ovekovečila eno najbolj občudovanih nogometaških zadnjic na svetu. 

"Srečno nedeljo! Ni za kaj," je pripisala modna oblikovalka, fotografija pa je v samo eni uri zbrala več kot 300.000 všečkov in nešteto navdušenih komentarjev.  "Evo, tako se sesuje Instagram", "Victoria, ti si glavna provokatorka!", "Hvala ti za to" in "Ali bo David zameril?" so le nekateri od njih. 

Zadnjica upokojenega nogometnega zvezdnika žanje komplimente, in to potem ko si je David posvetlil lase, kar je močno razdelilo mnenja. Tudi sin Romeo se je odločil za frizerski eksperiment in si lase obarval v rožnato.    

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta