(FOTO) Victoria Beckham v velikih finančnih težavah, v skrbeh tudi njen soprog

A.L.
03.01.2020 07:09

Ob finančnih težavah Victorie Beckham si marsikdo postavlja tudi vprašanje, ali je začela moč dveh uglednih in znanih obrazov upadati.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Težavam modne ikone Victorie Beckham ni videti konca. Modni imperij, ki ga je zgradila lepa Britanka, se je znašel v finančnih težavah, samo lani naj bi izguba njenega podjetja znašala nekaj manj kot 15 milijonov evrov. Skupno naj bi Beckhamova imela na računu podjetja minusa za več kot 42 milijonov evrov.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6Tb4w_pdt7/{/instagram}
Nekdanja pevka naj bi že odpustila osebnega šoferja, podjetje zapuščajo ključni sodelavci. "Victoria se bori za svoje podjetje, nikakor si ne želi, da bi vse skupaj propadlo," je za tuje medije dejal vir blizu zvezdnice. 45-letnici sodelavci svetujejo, naj oklesti nepotrebne stroške, med katerimi so tudi prestižne rože, ki krasijo pisarno.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B59vnUfJPou/{/instagram}
Ob finančnih težavah Victorie Beckham si marsikdo postavlja tudi vprašanje, ali je začela moč dveh uglednih in znanih obrazov upadati. Poznavalci so namreč prepričani, da ljudje pozabljajo tudi ime njenega moža Davida Beckhama
{instagram}https://www.instagram.com/p/B5aGD7Qp9Z4/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4U4p9_pSp2/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0lPvTnJoNf/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta