(FOTO) Visokonoseča Emily Ratajkowski se počuti kot boginja z zelo sočno zadnjico

D.Ži
05.02.2021 10:00
Manekenka je nosečnost razkrila v sodelovanju z modno revijo Vogue, za katero se je tudi fotografirala in napisalo kolumno, v kateri razmišlja o materinstvu. Rodila bo marca, otrokovega spola pa še ni razkrila.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ni več daleč do veselega dne, ko bo 29-letna Emily Ratajkowski prvič postala mama. Visoka nosečnost pri njej vsekakor ni razlog, da ne bi za svoje spletne sledilce na Instagramu pozirala gola. Tokrat je spet s sebe slekla vse, kar se sleči da, in objektivu nastavila lepo zaobljen trebuh. Videti je naravnost čudovito. "Včasih se počutim kot medvedek Pu v človeški obliki, včasih pa kot boginja plodnosti s sočno zadnjico. Danes sem se odločila počutiti kot slednja. Vsekakor pa vem, da bom kmalu pogrešala trebuh in te brce," je napisala uspešna manekenka. 

Njena prisrčna objava je v kratkem zbrala čez milijon všečkov, sledilci pa ji sporočajo, da je čudovita nosečnica. Da je noseča, je svetu pred časom sporočila kar v reviji Vogue, za katero je napisala tudi kolumno, v kateri se ukvarja z mislimi o materinstvu. Otrokovega spola ne želi razkriti, povedala pa je, da bo rodila marca. 

Videli smo tudi posnetek, na katerem mož, 40-letni igralec  Sebastian Bear-McClard, poljublja njen trebuh, ona pa se smeji. "Ko naju vprašajo, kakšnega spola bo otrok, rada odvrneva, da tega ne bova vedela, dokler ta ne dopolni 18 let in naju o tem obvesti. Vsi se tem besedam smejijo," prav Emily

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta