(FOTO) Zabuhel in zaripel: Tom Cruise šokiral z novo podobo. Je pretiraval s pomlajevanjem?

13.10.2021 09:00
Tom Cruise in sin Conor sta bila minuli konec tedna med gledalci tekme v San Franciscu, kar je zanimivo, saj se le redko pojavljata skupaj v javnosti. Pritegnila sta kar nekaj pozornosti in tudi žaromet, ki je osvetlil Tomov obraz. Ta je bil videti nekako ... drugačen.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tom Cruise je svoj čas veljal za enega najbolj čednih hollywoodskih igralcev. 
Reuter

Toma Cruisa so mnogi fotografirali na bejzbolski tekmi v San Franciscu, kjer je presenetil z drastično spremenjenim videzom, spremljal pa ga je tudi 26-letni sin Conor, ki ga le redko vidimo v javnosti. Bolj kot idilični družinski trenutek je pozornost pritegnil igralčev močno spremenjen in nenavadno napet obraz. Ugibanja so se v hipu sprožila. Vse več jih je prepričanih, da je Cruise pretiraval s pomlajevanjem, šlo naj bi za trenutno zelo popularne filerje, polnila.

Tako polnih lic ga še nismo videli in oboževalci so nad spremembo vse prej kot navdušeni. Sprašujejo se, kaj in zakaj si je to naredil. Nekateri menijo, da se je le zredil. Ta teorija je sicer na precej majavih temeljih, saj je malo verjetno, da se je zredil le v obraz. Najbolj šokirani izražajo celo dvom, da moški na tekmi sploh ni bil Tom. "Mislil sem, da ima scientologija zdravilo za vse, tudi za staranje," na spletu piše eden od njegovih sledilcev. 

59-letni zvezdnik je sicer prekipeval od dobre volje, naredil je tudi nekaj selfijev. Razpadla romanca z 20-let mlajšo Hayley Atwell, ki jo je spoznal na snemanju novega nadaljevanja Misije: Nemogoče, mu očitno ni prišla do živega. Je pa zdaj jasno, da se s sinom dobro razume. Tom je Connorja posvojil, ko je bil poročen z igralko Nicole Kidman, s katero ima tudi hčerko Bello.

Cruise je oba navdušil nad scientologijo, zato že leta ne govorita z mamo, ki to versko gibanje zavrača. Zaradi svoje goreče predanosti scientologiji že devet let ni videl svoje najmlajše hčerke, 15-letne Suri, ki jo je spočel z igralko Katie Holmes

Tom Cruise bo naslednjega julija dopolnil 60 let. 
Lucas Jackson
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta