(FOTO) Zdravnik Kim Kardashian sporočil, da mora nujno roditi, a je raje izbrala manikiro

A.L.
21.09.2019 15:33

Kardashianova je bila prepričana, da s temno barvo nohtov ne more roditi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Kim Kardashian se je v podkastu prijatelja Jonathana Chebana razgovorila o svoji poti do porodnišnice. Kot kaže, je pred porodom morala opraviti marsikaj, tudi tisto, kar se večini ljudi v takšnem stanju zdi nepomembno. 38-letnica je razkrila, da je morala nujno do McDonaldsa, Chebana pa je tisti dan prosila tudi, naj jo odpelje do depilatorke. Brazilska depilacija je bila v urah pred porodom obvezna.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2mi93IAFd3/{/instagram}
Njen prijatelj in voditelj pogovora, ki je bil na tisti dan ob Kim, je priznal, da se se je komaj premikala, zato so jo morali stlačiti v vozilo in izvleči ven, da je naposled dobila depilacijo. Od tam sta se napotila proti restavraciji s hitro hrano, v tistem času je prejela klic iz porodnišnice, da mora takoj roditi.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2hYHCKgTJr/{/instagram}
Čeprav so zdravniki presodili, da je porod nujen, se je Kim odločila, da pred tem zavije še domov. Njena barva nohtov naj ne bi bila primerna za porod. "Imela sem temne nohte. To je bilo obdobje Linkin Parka, nohte sem imela v temno burgundski barvi. Takrat sem si rekla ne, ne, ne, nikakor ne bom rodila deklice s takšno barvo nohtov. Za porod potrebujem rožnate nohte," je razlagala Kardashianova. Po prepričevanju zdravnika je ta vendarle popustil in ji dovolil, da pride roditi čez dve uri. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1expNPg6C3/{/instagram}
Kardashianova ima v razmerju s Kanyem Westom štiri otroke. 6-letno North West, 4-letnega Sainta, 1-letno Chicago in nekaj mesečnega sina Psalma, ki ga je rodila s pomočjo nadomestne matere.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1zJJwjgO1W/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta