(FOTO) Zvezdnik Prijateljev ima čudovito hčer, a jo je dolgo skrival zaradi hude bolezni

D.Ži
05.11.2021 06:45
Matt LeBlanc in nekdanja žena Melissa McKnight imata 17-letno hčer Marino Pearl, ki za razliko od večine otrok slavnih staršev živi daleč od oči javnosti. O njej vemo zelo malo ...
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Matt LeBlanc (54) je še danes mnogim najljubši igralec kultne serije Prijatelji, v kateri igra smešnega Joeyja Tribbianija, o njegovem zasebnem življenju pa je znanega bolj malo. Mnogi niti ne vedo, da ima Matt 17-letno hčer Marino Pearl, ki jo je spočel z bivšo ženo Melissa McKnight. Zaradi hčerine bolezni je zavrnil številne vloge.

Profimedia

Marina se je rodila februarja 2004, le nekaj mesecev pred koncem snemanja Prijateljev, pred prvim rojstnim dnevom pa so ji diagnosticirali kortikalno možgansko displazijo, zaradi česar je kot dojenčica doživljala epileptične napade. Čeprav se je njeno stanje v zgodnjem otroštvu izboljšalo, je bil Matthew zelo zaskrbljen, zato je po Prijateljih zavračal vloge, da bi lahko preživel čim več časa z njo.

Profimedia

Za razliko od večine otrok znanih staršev Marina nima odprtih profilov na družbenih omrežjih, igralec pa jo je vselej držal stran od oči javnosti. Redka priložnost, ko jo je vzel s seboj na rdečo preprogo, je bila leta 2014, večkrat so ju kasneje med sprehodi ujeli paparaci, a njenih novejših fotografij na spletu ni mogoče najti.

Profimedia

Igralec se je leta 2006 ločil, od takrat je o njegovem ljubezenskem življenju malo znanega. Po vlogi v Prijateljih, ki mu je prinesla svetovno slavo, je zaigral tudi v lastni seriji Joey, a doživel mlačen uspeh. Pred dvema letoma je zapustil oddajo BBC Top Gear, v kateri smo ga od leta 2016 gledali v vlogi voditelja. Potarnal je, da so ga snemanja odpeljala predaleč od prijateljev in družine.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta