Gašperja iz MasterChefa po prometni nesreči in ljubezenskih težavah prizadel še rak

D.Ži
16.02.2021 09:51
Lahko bi bilo najbolj srečno in osvobajajoče obdobje njegovega življenja, če se ne bi gospodarskim težavam pridružile še hude zdravstvene. A neuničljivi Gašper se ne da.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Gašper, kot se ga spomnimo iz MasterChefa, je preteklost. Danes je 100 kilogramov lažji. 
Tomo Jesenicnik

Zdelo se je, da je zmagoslavno pritekel v ciljno ravnino. In tudi je. Končno tak kot si je dolgo želel biti. Pa je življenje z njim spet imelo druge načrte. Gašper Kramar se je širši slovenski javnosti prikupil kot prijazen, nadarjen in simpatičen tekmovalec v šovu MasterChef, kasneje pa smo veliko brali o njegovi naporni preobrazbi. Povsem je spremenil življenjski slog, se lotil vadbe in v letu in pol izgubil 100 kilogramov, piko na i pa je njegovemu novemu videzu dodal še lepotni poseg, ki je odstranil posledice tako radikalne izgube teže. Nato pa ... molk. In kasneje vse prej kot dobra novica. Njegovo zdravje se je znova znašlo na težki preizkušnji. Po planih se ni razpletlo tudi marsikaj drugega.

"Vsi smo zelo prizadeti zaradi epidemije in ukrepov. Tudi moje podjetje je finančno slabo, iz meseca v mesec se komaj preživljamo. Imel sem prometno nesrečo, kjer sem se poslovil od mojega zvestega 'štirikolesnega prijatelja'. Edina svetla točka, v tem težkem obdobju, je bilo eno zelo posebno dekle ... Pa se žal tudi to ni končalo kot sem si želel," je iskreni Gašper razkril na družbenih omrežjih. In nato dodal še krepko porcijo. Povedal je, da se zdaj bori še z rakom limfnega sistema. Hodgkinov limfom ga ni pahnil v obup, temveč se je zahrbtne bolezni lotil z optimizmom. 

"Hodgkinov limfom, neke vrste rak, ki pa je na srečo zelo verjetno ozdravljiv. Za mano je 20 obsevanj, počutim se odlično, vseeno pa čakam preiskave in kontrolo, če/da je vse v redu. Rad bi se zahvalil kompletni ekipi Onkološkega inštituta UKC Ljubljana, da so pripomogli, da so bile terapije kar se da prijetne. Kljub vsem težavam se ne dam! Zelo optimistično grem naprej, in trdno verjamem, da se vse zgodi z razlogom in da tudi zame prihajajo boljši časi," pravi Gašper.

Močno držimo pesti zanj tudi mi. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta