Harry in Meghan svetujeta, kako preživeti samoizolacijo in druge težave

D.Ži
26.03.2020 10:01

Člani britanske kraljeve družine se oglašajo in svetu pošiljajo nekaj misli, ki na bi jim pomagale prebroditi težko obdobje epidemije koronavirusa.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Medtem ko se koronavirus širi po svetu, se člani britanske kraljeve družine odzivajo na krizo. Kraljica se je umaknila v Windsor, okuženi princ Charles je v Balmoralu, Harry in Meghan pa sta v karanteni v Vancouvru. "Mnogi od nas bomo morali najti nove načine, kako ostati v stiku drug z drugim, da bi se prepričali, da so naši dragi v redu. Lahko ste prepričani, da smo moja družina in jaz pripravljeni odigrati svoje vloge," je v izjavi za javnost sporočila kraljica. Princ William in žena Kate obiskujeta in hrabrita zdravstvene delavce, sporočilo za javnost sta na svojem instagramovskem zidu objavila tudi Harry in Meghan. Svoje sledilce sta pozvala k izražanju čustev. Začeti morajo z besedami, "danes se počutim ..."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta