Hauser se je slikal s hrvaško predsednico in presenetil s komentarjem

Za.B.
07.03.2019 18:12
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Stjepan Hauser, sočelist Luke Šulića v svetovni glasbeni senzaciji 2Cellos, se je na Instagramu pohvalil s fotografijo, na kateri pozira s hrvaško predsednico Kolindo Grabar-Kitarović. A bolj kot sama fotografija je pozornost pritegnil komentar, ki ga je pripisal v objavi.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BuolEUrn6p4/{/instagram}
"Hrvaška predsednica je mačka," je namreč zapisal, in sicer v angleškem jeziku ("Croatian President is a hottie"). Medtem ko so se nekateri strinjali z zapisanim, zaradi česar so par na fotografiji zasuli s komplimenti, je druge objava razjezila, piše hrvaški portal Index.
"Bedak", "Kakšna žalost", "Hauser, zakaj z njo", "Te slike nisi potreboval" in "Zbogom Hauser, unfollow" so le nekateri negativni komentarji, ki jih navaja hrvaški medij. Seveda so se oglasili tudi tisti, ki so stopili na stran hrvaške predsednice in zapisali, da je predsednica res lepa, da za razliko od njenih predhodnikov Hrvaško odlično predstavlja v tujini …
No, na Indexu se med drugim tudi sprašujejo, ali je takšen komentar sploh primerno nameniti predsednici države. Rezultati objavljene ankete kažejo, da so glasovi povsem razdeljeni.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta