Hladen tuš: Harry in Meghan na svojem vrtu ne smeta peči na žaru. To je razlog ...

D.Ži
24.07.2019 10:38

S prenovo posestva Frogmore sta se malce prenaglila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Najprej graditi in šele nato vprašati? Ne zveni kot prav dobra ideja. A prav to se je zgodilo na posestvu Frogmore, kjer domujeta princ Harry in vojvodinja Meghan. Zakonca sta se lotila prenove vrta. Kot piše Daily Mail, sta načrtovala nove grme, živo mejo in kar nekaj novih dreves, kar bi skupaj naneslo okoli 22.000 evrov. Načrtovala sta tudi vrtno kuhinjo, kjer bi lahko pekla na žaru. Pa se je zataknilo. Kot kaže, sta Harry in Meghan prekršila zelo strogo britansko spomeniško varstvo. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bz7nb68i9zj/{/instagram}
Po opozorilu morata plemiška zakonca podati uradno zahtevo. Če ne bosta dobila dovoljenja, bosta morala že uvedene spremembe popraviti in odstraniti. Podrobnosti njunega vrtnega projekta javnosti sicer niso znane, vemo pa, da sta vodenje projekta zaupala Ianu Ratclifu, ki je zavezan k molčečnosti. Načrte ohranjajo v tajnosti, saj naj bi med novosti bilo tudi povečanje varnosti družine. Do zdaj sta za prenovo svojega novega doma, kjer živi tudi mali Archie, porabila 2,7 milijona evrov.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bzkvwc2nCW4/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta