Hrvaški nogometaš, ki je igral tudi v Sloveniji, naj bi na letalu spolno nadlegoval potnico

D.Ži
13.02.2019 09:53

Kaj točno je med letom z Balija v Sydney počel Marko Šimić, bo pokazala preiskava.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

31-letni hrvaški nogometaš Marko Šimić se sooča z neprijetnimi obtožbami in policijskim pridržanjem po prijavi, da naj bi na letalu spolno nadlegoval potnico, ki je sedela ob njem. Do incidenta naj bi prišlo, ko je Šimić letel z Balija v Sydney, piše Index.hr, ki povzema avstralske medije.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BnIiKLvA7iw/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Hrvaški kralj Azije, kot mu pravijo, je sicer stari znanec hrvaških tabloidov, ki njegovo intimno življenje spremljajo na vsakem koraku. Očitno je, da so mu všeč manekenke, saj je bil v zvezi z lepo Kristino Lumbar, tudi njegovi prijatelji so medijem dejali, da je nogometaš vedno obdan z lepoticami. Nekaj časa se je družil tudi s čedno Tanjo Dragović, leta 2012 se je pisalo o tem, da ga videvajo z 10 let starejšo Tanjo, ki je takrat še bila žena teniškega asa Gorana Ivaniševića
{instagram}https://www.instagram.com/p/BtOUSYKlNIk/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Šimić se je rodil leta 1988 v Pakracu, kariero je začel v NK Rijeka, nato je prestopil v NK Zagreb, kasneje je igral v Rusiji in na Madžarskem pa tudi v Muri (po podatkih z Wikipedije je enkrat tudi zatresel mrežo v dresu zdajšnjega slovenskega prvoligaša), trenutno pa igra za nogometni klub Persija​ Jakarta.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BtkeYg_hkmP/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Pred incidentom na letalu je Šimić razjezil indonezijsko pevko, ki ji na Instagramu sledi 12 milijonov ljudi. "Želim, da se seksi oblečeš in takšna poješ v moji spalnici," ji je napisal na Instagramu. "Upam, da si se iz tega naučil kakšno lekcijo in da boš v bodoče boljša oseba," mu je ta odvrnila. Podrobnosti dogajanja na letalu sicer še niso znane. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BsQYk9vBwUv/?utm_source=ig_embed{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BiEEAhYg8PJ/?utm_source=ig_embed{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bmvdi7JAiZW/?utm_source=ig_embed{/instagram}

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta