Izpoved igralca: Pri 15 letih mi je nedolžnost vzela Marilyn Monroe. Bila je gola, povabila me je v kad

A.L.
23.08.2019 14:37

Igralec je v intervjuju spregovoril o aferi z eno najbolj znanih igralk vseh časov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Tuji mediji so se v teh dneh razpisali o zgodbi 75-letnega Giannija Russa, ki je v filmu Boter zaigral Rizzija. Ta je namreč presenetil z iskrenim priznanjem, da mu je pri rosnih 15 letih nedolžnost vzela ena najbolj znanih igralk vseh časov, takrat 35-letna Marilyn Monroe. 
Russo je pred meseci izdal knjigo, ki jo je naslovil Hollywood Godfather: My Life in the Movies and the Mob. V njej se je dotaknil številnih osupljivih zgodb iz svojega življenja, v katerem je imel opravka tudi z mafijo. V intervjuju za britanski tabloid The Sun pa se je 75-letnik razgovoril o trenutku, ko je spal z Monroejevo. Igralec je priznal, da ga je igralka naučila vsega, kar zna. "Če bi se to zgodilo danes, bi moji starši verjetno poskrbeli, da jo aretirajo, kasneje pa bi od nje želeli izvleči še visoko odškodnino," je bil iskren in dodal, da skupnih trenutkov ne obžaluje. Še več, pravi, da je bil takrat najsrečnejši fant pod soncem.

Profimedia

Povabila ga je v kopalno kad

Monroeva in Russo sta se spoznala v frizerskem salonu, kjer je delal kot najstnik, poroča The Sun. Marilyn je bila redna stranka, ki je vsakič, ko je salon obiskala, želela, da ji lase opere prav Russo. "Bila je prijazna, kmalu sem pozabil, da je zvezdnica. Nanjo sem gledal kot na povsem običajno žensko, ki je imela neverjetno lepo telo."
Do njunega prvega srečanja na samem je prišlo s pomočjo igralkinega pomočnika. Ta je Russa povabil v hotel, kjer je bivala igralka. Takrat 15-letni Gianni Russo je bil prepričan, da Marilyn potrebuje novo pričesko. A zgodilo se je nekaj povsem nepričakovanega. V sobi ga je gola, zavita le v brisačo, pričakala Monroejeva. Takrat je igralec spoznal, da ji ta dan ne bo urejal pričeske. Zvezdnica je odvrgla brisačo in ga povabila v kopalno kad, Russo pa ji je sledil. 

Marilyn Monroe v filmu Sedem let skomin (1955).  
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta