Jasna Kuljaj: Skušnjavi takoj podležem

Agata K. Rakovec
01.04.2019 06:18
Z voditeljicama oddaje The Biggest Loser Slovenija in komentatorske oddaje Od težaka do junaka o večnih odvečnih kilogramih, dvojnih merilih in nočnih pregrehah.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jasna Kuljaj
Ana Kovač, Blaž Vatovec/Planet TV

Jasna Kuljaj

Letošnja komentatorska ekipa oddaje Od težaka do junaka je okrepljena in malce spremenjena. Kako ste se ujeli?
Željko Čakarević - Željkić
Nejc Petek
V družbi obstajajo dvojna merila. Nekaj časa nazaj je bilo celo modno »očkovo telo«, torej moško telo s trebuščkom, medtem ko promocije »maminega telesa« še nisem zasledila.
George Clooney
Kje, če kje, pa pri hrani nese vas?
Vam je tek pri srcu ali je za vas kot javno osebnost nujno zlo?
Zdrave prehranjevalne navade menda razvijemo v najzgodnejših letih. Ali pazite, da hčerka ne poje preveč sladkorja?

Saša Lendero

Že v preteklih sezonah smo videli, da oddaja The Biggest Loser Slovenija ljudem dobesedno obrne življenje na bolje. Kako se vas te osebne zgodbe tekmovalcev dotaknejo?
Kot voditeljica znate s tekmovalci navezati pristen človeški stik. Je to posledica odrske kilometrine, ste se takšni že rodili ali ste se tega priučili?
Večina ljudi se obremenjuje z nekaj odvečnimi kilogrami, tekmovalci, ki jih gledamo v TBLS, pa imajo teh odvečnih kilogramov precej več in zato potrebujejo toliko več volje in želje, da zlezejo na zeleno vejo. Jih občudujete, da so zbrali pogum in se prijavili?
Kako pa gledate na kilograme? Se kot večina smrtnic obremenjujete z njimi ali ste se z leti naučili tudi zamahniti z roko zaradi tistega kilograma ali dveh in si reči, da so v življenju tudi pomembnejše stvari?
V revijah spremljamo podobe hollywoodskih mamic, ki imajo mesec dni starega dojenčka in sanjsko postavo. Ste kot javna osebnost po porodu tudi vi čutili te povsem nerealne pritiske, da morate biti takoj v top formi? Kakšna sporočila tovrstne podobe popolnosti po vašem pošiljajo ženskam?
Članek je bil objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta