Jessica Biel in Justin Timberlake: Razšla sta se, a ne za dolgo

L. P. L.
07.03.2019 06:17

Igralka in pevec sta skupaj že vrsto let, a to ne pomeni, da njuna zveza ni bila na preizkušnji. Tako kot vsi sta tudi onadva imela vzpone in padce, a njuna ljubezen je danes tako trdna kot na začetku, pravita.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Jessica in Justin sta poročena sedem let, a si še vedno pogosto v javnosti izkazujeta ljubezen, tudi s sporočili in fotografijami na družbenih omrežjih. Eno takih ji je Justin napisal 3. marca, ko je Jessica praznovala 37. rojstni dan in kjer je med drugim zapisal, da je najčudovitejša oseba, kar jih je kdaj srečal.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BukR1CbB8Jr/{/instagram}
A to ne pomeni, da zakonca v vezi nista imela vzponov in padcev. Mnogi ne vedo, da se je par leta 2011 razšel in nato znova združil nekaj mesecev pozneje.

Spoznala sta se leta 2007 na zlatih globusih

Med njima je prva iskrica preskočila pred 12 leti. Na zlatih globusih sta vidno flirtala. »Iskrice so kar švigale po zraku. Lepo ju je bilo gledati,« je medijem takrat razkrila Jessicina soigralka iz serije Sedma nebesa Beverly Mitchell.
Timberlake je po usodni noči njenega prijatelja prosil, naj jo vpraša, če jo lahko pokliče. A ni šlo vse gladko. Pevec je razkril, da se je pošteno namučil, da je Jessica pristala na prvi zmenek. »Zelo sem vztrajen in če nekaj želim, ne odneham. Splačalo se je, na koncu je le privolila na zmenek z menoj,« je povedal.

Poljub za javnost še istega leta

Fotografijo, na kateri se je par poljubil, je maja objavil Daily Mail. Jessica je Justina obiskala na njegovi turneji v Veliki Britaniji. Paparaci so jima sledili na vsakem koraku in sčasoma se je njihova vztrajnost obrestovala. Fotografije njunega poljuba so se kmalu znašle v medijih. 
Šele septembra istega leta pa sta tudi sama odkrito spregovorila o njuni zvezi. Timerlake je o svojo veliki ljubezni spregovoril v  pogovorni oddaji Oprah Winfrey. Dejal je, da je z nekom, ki zelo lepo diši in da v njeni bližini postane zelo romantičen.

Profimedia

Leta 2010 je o njej spregovorila Justinova mati

Za revijo Vogue Jessica ni želela odgovarjati na vprašanja o Justinu in njuni ljubezni. Povedala je, da je to nekaj najbolj dragocenega v njenem življenju. A tišino je kmalu prekinila Lynn Harless, Justinova mati, ki je medijem razkrila, da je Jessica naravnost čudovita. Dejala je, da imata z njenim sinom mnogo skupnega in da dopolnjujeta drug drugega. »Čudovita je, tudi njena družina je prijetna.«

Marca 2011 se je par razšel

Njuni predstavniki za javnost so za revijo People podali izjavo, da se je par marca 2011 razšel. Razhod je bil vzajemen, sporočili pa so tudi, da ostajata prijatelja in da se imata še vedno rada ter da spoštujeta drug drugega.
To sta istega leta tudi sama potrdila. Justin je o Jessici govoril same lepe stvari. »Ona je najbolj čudovita oseba, kar jih poznam. Več ne morem povedati, saj želim zaščititi tisto, kar je meni najbolj dragoceno – ona.«
Par je očitno še istega leta zgladil nesoglasja, zaradi katerih sta se razšla. Poleti 2011 so ju večkrat ujeli skupaj. Uživala sta v družbi drug drugega in jedla takose, spet naslednjič sta se vozila s kolesi in se smejala drug drugemu. Javnost je stiskala pesti in upala, da je priljubljeni parček znova skupaj. In imeli so prav, Justin je Jessico še istega leta zaprosil za roko.

Poroka, zavita v tančico skrivnosti

Leta 2012 se je par poročil v tajnosti. Povabljenih je bilo 80 gostov, ki do zadnjega niso vedeli, kje bo poroka. Šele na dan odhoda so prejeli letalske karte do Italije. Jessica in Justin sta se poročila v resortu Borgo Egnazia na jugu Italije. Jessica je nosila poročno obleko rožnate barve. Ko je stopala do oltarja, ji je Justin pel. »Besedilo sem napisal izključno za najino poroko in zanjo,« je povedal.

Justin Timberlake, Jessica Biel in Silas Randall.
Profimedia

Leta 2015 se je njuna družina povečala

Nekaj let po poroki je Justin na družbeno omrežje instagram objavil zelo zgovorno fotografijo – poljubljal je Jessicin nosečniški trebušček in aprila istega leta sta postala starša Silasu Randallu. Svojo zasebnost precej skrivata, le redko se na družbenih omrežjih pojavi fotografija njunega sina.

Še vedno navdihujeta drug drugega

Zakonca pravita, da tudi po 12 letih, odkar sta se spoznala, še vedno navdihujeta drug drugega, da se neizmerno ljubita in spoštujeta. Po pogledih, ki jih namenjata drug drugemu, je videti, da njuna ljubezen z leti postaja še močnejša. Nič podobna hollywoodskim zvezam, ki razpadajo ena za drugo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta