Kaj danes počne član nekdaj priljubljene skupine Bepop?

Gorazd Dominko
04.04.2019 06:11
Simon Meglič je glasbo, odre in soje žarometov zamenjal za fotografski objektiv in objektiv kamere. O skupini Bepop, vsaj tako pravi, pa je v zadnjih petnajstih letih povedal že vse.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Radi potujejo in komaj čakajo dneve, ko jo lahko ucvrejo na lepše.
Osebni arhiv
Andrejo Travnik
“Že zdavnaj so minili časi, ko je bila prednost profesionalnih fotografov predvsem boljša oprema. Zelo pomembna je dobra komunikacija in prilagodljivost strankam. Poroka uspe že, če naredimo fotografijo ali dve, ki sta tako zelo lepi, da se k njima vedno vračaš, podoživljaš najlepše življenjske trenutke. Snemanje porok pa je dobra šola, ker scenarijev, razen okvirnih, ni. Znajti se je treba v trenutku, ne glede na razmere na terenu, pomembno je ujeti dragocene trenutke, ki jih je nemogoče ponavljati.”
“Pomembno je imeti nekaj, kar te žene naprej, ti daje smisel in zagotavlja dušni mir, ki ga pri meni sicer pogosto kali želja po novih znanjih in doživetjih,”

Ponosen na svoja dekleta

Isabelle
Brine
“Moški običajno ne razmišljamo o otrocih, ko pa jih dobimo, jih ne bi zamenjali za nič na svetu. V prvih, najbolj ranljivih letih je bil večji del bremena na njuni mami, takega tempa marsikateri moški ne bi zdržal, in ponosen sem na vse tri. Trenutno uživamo, obe hčerki sta že v šoli in nobena se me še ne sramuje. (Smeh.) Radi potujemo in komaj čakamo dneve, ko jo lahko ucvremo na lepše.”
Če je to urejeno, je vsak dan lahko najlepši.”

Ljubitelj alternativne medicine

“Drži! Žal smo se oddaljili od narave, svoja življenja pa brez pomislekov izročamo v tuje roke in kemiji. Prepričan sem, da je tudi sprememba življenjskega sloga in spoštovanje vseh živih bitij pot do sreče. In ne, nisem čudak in ne gre zgolj za grozljivo trpinčenje živali, jasno je tudi, da je njihova reja dandanes odgovorna za največje okoljske težave,”
Članek je bil objavljen v reviji OBRAZI.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta