Kaj danes počne naša znana televizijska voditeljica?

Gorazd Dominko
05.11.2018 06:10
Prišla, videla, zmagala, odšla. Vsaj tako smo nenadni umik Vesne Malnar, danes Malnar Memedović, dojeli gledalci slovenskih televizij.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
“V mojem primeru se je zložilo več zgodb naenkrat, oddaja Družinski dvoboj se je zaključevala, iztekal se je moj porodniški dopust za drugega sina, prišla je ponudba za drugo delo. Res je, da me na televizijskem ekranu z novo sezono ni bilo videti, vendar so se pojavnost na dogodkih in vodenja vrstili še nekaj let,”
“Ko začenjaš na trgu medijske prisotnosti, je navadno to v študentskih letih (Vesna je diplomirana novinarka in slavistka, op. p.) oziroma ko iščeš izzive, se uveljavljaš in si izpopolnjuješ osebnost,”
“In potem stojiš na križišču, ko moraš sprejeti odločitev, ali boš poti dela in študija združeval. Trmasta, kot sem, sem seveda poti družila, za vsako ceno in pod vsakim pogojem.

Danes dela na zavodu

“Ko prideš na trg kot voditeljica v trenutku, ko v ponudbi ni oddaje, trg je zasičen in, roko na srce, nimaš več 22 let, moraš odpreti pogled širše. Novi izzivi po televiziji so odšli na Občino Kočevje, kjer sem vodila županov urad, skrbela za protokol, odnose z javnostmi in dogodke. Leta 2016 sem v času porodniškega dopusta Marjane Grčman prevzela del vodenja turistične oddaje Na lepše ter hkrati začela voditi novoustanovljeni Zavod za turizem in kulturo Kočevje – Zavod Kočevsko.”
“Kot zavod smo začeli razvoj turizma na Kočevskem in blagovno znamko Kočevsko postavili na zemljevid turističnih destinacij Slovenije. Postajamo zeleno zaledje mestnega vrveža bele Ljubljane. Z vpisom pragozda Krokar na Unescov seznam naravne dediščine pa se nam zgodbe odpirajo tudi v evropskem in svetovnem smislu.”

Sanje postale resničnost

“Če se ozrem nazaj, nedvomno živim in uživam. Z leti so sanje postajale resničnost, ker sem si prizadevala, da niso ostale le sanje,”
Članek je bil objavljen v reviji OBRAZI.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta