Kaj počne danes Tina Uršič?

Gorazd Dominko
16.02.2019 06:23
Vnukinja legendarne igralke Štefke Drolc in hči televizijskega režiserja Franca Uršiča - Pište nikoli ni želela uspeti z njuno pomočjo, o imenitnem pedigreju je govorila le, če je bila z njim izzvana.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
21. julij 2008 - Mitja Petkovsek, gimnasticar
Robert Balen
Osebni Arhiv
“Po lanskem poletju sem bila utrujena in mislim, da je nekaj moje energije povsem neopazno odteklo skupaj z njo. Tolaži me, da je danes v družbi gledališčnikov, tam, kjer je želela biti. Po zaslugi Združenja dramskih umetnikov Slovenije smo jo pokopali v njihov grob na ljubljanskih Žalah.”

Igralka, ki jo je osvojila televizija

Tina
Draganom Živadinovim
“Oboje mi je všeč, televizija pa me je potegnila predvsem zaradi tipa oddaj, pri katerih sem sodelovala."

Tina rada miga

“Kakšna srednja leta neki, delodajalci skrbijo, da ostajam večna študentka, zataknila sem se nekje pri dvajsetih! Nekje sem prebrala misel, da z leti težje vidiš male črke na blizu, a veliko lažje opaziš lumpe že na daleč - tudi to že spoznavam,”

Stik z igranjem

“Sprva so bile priložnost predstaviti se kot igralka ob vrhunskih glasbenikih, danes pa so del mene in z Dejanom Pevčevičem, s katerim jih skupaj vodiva, ostajava njihova stalnica. Zagotovo bo prišel čas za spremembe tudi na tem področju, a tudi takrat bom ostala del Serenad. Takrat končno kot poslušalka.”
Članek je bil objavljen v reviji OBRAZI.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta