Kratka sreča znanega glasbenika: Poročni prstan je nosil le šest mesecev

S. B.
20.11.2019 11:53

Končal se je eden najkrajših zakonov med britanskimi glasbeniki. Ločila sta se Rag'n'Bone Man in Beth Rouy.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rag'N'Bone Man in Beth Rouy februarja 2019 na podelitvi nagrad najuspešnejšim biitanskim glasbenikom. 
Profimedia

Britanski pevec Rag'n'Bone Man, s pravim imenom Rory Graham, si je pred šestimi meseci izmenjal poročna prstana s svojo nekajletno partnerko Beth Rouy. Poročila sta se maja in mnoge navdušila s svojo neobičajno potezo, ko sta za poročni obred v kraju Lewes nadela pisani trenerki in povabila svate, da se prav tako sproščeno oblečejo tudi oni. A kot kaže, je bila zakonska zveza za skoraj še mladoporočenca prevelik zalogaj, kljub temu da sta tudi že starša dvoletnemu sinu Rubenu, v zvezi pa deset let. 
Sredi poletja je pevec uspešnice Human, ki mu je prinesla svetovno slavo, medijem povedal, da je odlično živeti v zakonu in dodal, da sta sicer že dolgo par, a razlika je, da sedaj nosita isti ime. 
Pa vendarle so se očitno pojavile težave. Rory in Beth sta se menda odločila, da bosta življenje nadaljevala kot dobra prijatelja in svoj trud vložila v vzgojo Rubena, ki je njuna največja sreča. 
Kljub temu, da pevec ne želi svojih osebnih zadev izpostavljati javno, pa je novica o koncu kratke zakonske zveze vseeno prišla v javnost. Rag’n’Bone Man, ki je znan kot eden najbolj požrtvovalnih in delovnih glasbenikov, se veliko posveča tudi dobrodelnosti in daruje denar lokalnim skupnostim za pomoč otrokom.
{embed_youtube}https://youtu.be/L3wKzyIN1yk{/embed_youtube}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta