Med vikendom napadli nič hudega slutečo Mirjam Poterbin, mamo Luke Dončića

D.Ži
16.02.2021 10:34
Ste v zadnjih dneh dobili kakšno nenavadno sporočilo mame našega košarkarskega zvezdnika? Skoraj zagotovo vam ga ni poslala ona.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Boštjan Tacol

Niz predrznih vdorov v spletne profile se nadaljuje in zlobneži, ki se želijo s tujimi podatki in identitetami okoristiti, očitno radi izbirajo takšne uporabnike, ki imajo veliko sledilcev. Tako se se tokrat lotili instagramovskega profila Mirjam Poterbin, čedne mame našega košarkarskega megazvezdnika Luke Dončića.

Za nekaj ur so profil zasegli hekerji, ni pa jasno, ali so ji s tem tudi dejansko povzročili kakšno škodo, najbrž tudi nikoli ne bomo izvedeli, zakaj so si izbrali prav njo. Medtem se je Poterbinova svojim sledilcem opravičila za sporočila, ki jih seveda ni poslala ona, temveč pod krinko nepridipravi.

Situacijo je že rešila: "Verjamem, da ste opazili, da računa tekom vikenda nisem upravljala jaz. Veseli me, da lahko sporočim, da hekerji niso zmagali. Račun sem pridobila nazaj. Kakorkoli, sedaj sem nazaj in tokrat sem res jaz," sporoča.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta