Miša Molk iskreno o Zali in Gašperju: "Skratka, nekaj je tu sfalilo. Nek komunikacijski šum se je zgodil"

A.L.
20.05.2019 11:18

Miša Molk si je z iskrenim zapisom na Facebooku prislužila več kot sto komentarjev, v katerih se sledilci z njo večinoma strinjajo in njenim besedam pritrjujejo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

"Gledam ju, berem, poslušam ... in razmišljam o njiju; o naših dveh predstavnikih na Evrosongu. O Zali in o Gašperju. Ne poznam ju osebno. Nismo se nikdar srečali. Spoštujem njuno mladost, generacijo, ki je vpeta v povsem drugačen način komuniciranja. Taka je tudi njuna glasba. Elektronska. Vse, torej tudi njuna komunikacija navzven se dogaja na 'mašinah' in preko njih; hitro in na strojčkih; zato me ni prav nič presenetil njun odziv na tiskovni konferenci po uvrstitvi v finale. Sita in nevajena sta ponavljajočih se in preprostih vprašanj; nista vešča dobrikanja. Delujeta kot večno zaskrbljena. Kar danes ni nič presenetljivega, saj sovpada s časom." Tako svoj zapis izpred nekaj dni na Facebooku začenja Miša Molk.
"Morda bi jima bilo prijazno govoričenje tuje tudi, če ne bi bila prvič tako omrežena z radovednimi evrosongovskimi novinarji. Ampak v drugo verjetno niti ne bi več šla. Me pa intrigirata njuna povnanjena naivnost in nedolžnost. Sta iskreni ali jima kdo narekuje, morda priporoča ta vedenjski vzorec, ta imidž? Gre morda vendarle že za nek, 'zunanji' nasvet, kako se odzivati javnosti, za t. i. statement," je zapisala.

Jože Suhadolnik
Miran Juršič
Ob nedeljah zvečer na TV Slovenija Miša Molk vodi pogovorno oddajo Z Mišo.
Žiga Culiberg
Ziga Culiberg
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta