Nekdanja voditeljica, ki jo je zmenek na slepo pripeljal na televizijo

Gorazd Dominko
09.11.2018 06:27
Se spomnite najstniške televizijske oddaje ob koncu devetdesetih let z naslovom Poglej me!, ki je Urško Krišelj s ponudbo za zmenek na slepo na kranjskih ulicah izstrelila v medijsko orbito?
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kaj počnejo danes oktober
“Odtlej je že dobrih dvajset let, a nekako sem slutila, da sem pri gledalcih naletela na odobravanje, da sem jim nekaj pustila. To so bila leta, ko je človek pijan od življenja, ko se odpirajo vrata in misli, da je sila imeniten. Skozme je vrelo,”
Urška Krišelj Grubar.

V vodah psihiatrije

“V sodelovanju s psihiatrom Borutom Škodlarjem sva verjela, da ljudem, ki zapadejo v stiske, pomaga umetnost, in danes ne mislim nič drugače, spoznala sem jih veliko, ki jim jih je uspelo prebroditi prav zaradi umetnosti.”
Pred njo izgubim stik s seboj, zlijem se in tega moje telo ne občuti kot dobro. Utrudi me, ker se nehote pretvarjam, in potem to ni to. Ko sem to ozavestila, sem se od odra poslovila.”

Doma visita dve zastavi

“To so trenutki, ko življenje uboga brez napora, vse samo je, nič ni treba. Lahko greš mirno izpolnjen na drugi svet, zdaj po ta občutek ni (več) treba na drugi konec sveta.”
“To je dežela, kjer skupaj z mojimi lahko širim krila in kjer nihče ne kriči, naj jih zložimo, kot kamen pademo na trda tla. Doma imamo izobešeni dve zastavi, grško in slovensko. Slednja vse bolj bledi,”
Članek je bil objavljen v oktobrski številki revije OBRAZI.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta