"Ni ji bilo prav nič lahko." Zvezdnico filmov za odrasle našli mrtvo v njenem avtomobilu

A.L.
16.07.2021 12:09
Gre za že drugo smrt igralke filmov za odrasle v nekaj tednih.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Javnost pretresa novica o še eni smrti igralke filmov za odrasle. 31-letno Dahlio Sky so našli mrtvo v njenem avtomobilu, usodna naj bi bila strelna rana. Policija, ki na rezultate obdukcije še čaka, je potrdila, da gre verjetno za samomor. Mediji poročajo, da so pokojni pred časom diagnosticirali raka na dojki, v tem času se je borila tudi z depresijo.

Smrt mlade Dahlie Sky je pretresla tudi njene najbližje. "V zadnjem letu sem se z njo nekajkrat pogovarjal o življenju. Ni ji bilo prav nič lahko," je povedal Hans, lastnik JHP Films, ki je koproduciral nekatere njene filme. "Dolgo bo trajalo, da bom prebolel njeno smrt, če je to sploh mogoče. Dahlia Sky, ti čudovito dekle, ti duhovita in srčna prijateljica! Tako zelo te bom pogrešal," je dejal za AVN.

Pokojna 31-letnica je svojo kariero v svetu filmov za odrasle začela leta 2010, ko se je predstavljala pod imenom Bailey Blue.

"Bila je duhovita in imela je veliko srce, žal pa je njena bitka z rakom dojk vplivala na njeno duševno zdravje. Borila se je z depresijo, kot bi se verjetno večina ljudi," je za AVN povedal producent Axel Braun.

Spomnimo, v začetku julija je odmevala smrt še ene igralke v filmih za odrasle. Kristina Lisina, bolj znana po umetniškem imenu Kris the Foxx, je dočakala zgolj 29 let. Umrla je po padcu z 22-nadstropne stavbe v Sankt Peterburgu. Njeno truplo so našli v bližini stanovanjske četrti Nevski. V roki je držala listek z napisom: "Vedno boš v mojem srcu".

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta