Pikantne informacije: La Toya je razkrila, koliko je služila s snemanjem filmov za odrasle

D.Ži
10.12.2020 09:27
In znesek je marsikoga pustil odprtih ust.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Oboževalci trdoerotičnih filmov jo zagotovo pogrešajo, a La Toya, ena redkih slovenskih pornozvezdnic se je od svoje delikatne branže poslovila že pred letom, zdaj pa je v intervjuju za Slovenske novice razkrila, kolikšen je bil njen seksi zaslužek. In morda je kdo zdaj presenečen, da so zneski v tej industriji tako solidni. 

"Moja plača je bila tri tisoč evrov. Nekaj denarja sem prihranila, toda tako rekoč vse sem sproti vlagala vase. Biti lepa stane. Kozmetika, lasni podaljški, oblačila, solariji. Privoščila sem si večerje, avto, obleke iz najboljših trgovin, nisem skoparila," je razkrila. "A popularnost je prinesla tudi smolo, neprestano sem delala in vse mi je šlo narobe. Pokvaril se mi je računalnik, pa avto, skratka vse, česar se lahko domislite. Zdaj mi pri preživetju pomaga tudi mama, ki živi in dela v Nemčiji," je še povedala za časopis.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta