Po tednu dni od tragične smrti se je oglasila partnerka Marka Grilca: "Ni besed, ki bi opisale to bolečino in praznino"

A.L.
30.11.2021 13:26
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Teden dni po smrti enega najuspešnejših slovenskih deskarjev vseh časov Marka Grilca se je na družbenem omrežju oglasila njegova partnerka Nina. V dolgem zapisu pravi, da je težko vse to pisati v pretekliku. "Moji možgani se še vedno poigravajo in čakajo, da pride domov."

​{instagram_api}{/instagram_api}

"Marko nam je pomenil vse. Nekateri pravijo, da Instagram ne predstavlja resničnega življenja. Za nas to ne predstavlja niti 10 odstotkov tega, kako čudovito je bilo naše življenje z njim." Pripoveduje, kako neverjeten oče je bil njunima otrokoma Emmi in Maxxu. "Zame je bil ljubezen mojega življenja od trenutka, ko sem ga spoznala. V zadnjih dvanajstih letih sva šla skozi marsikaj in zaradi njega sem se počutila tako ljubljeno, cenjeno, tako sposobno in samozavestno, tako hvaležno, da ga imam." Piše o skupnih načrtih, ki sta jih imela za prihodnost, sanjala sta, da bosta na stara leta imela kočo nekje v gorah.

"Ljubil je življenje in cenil vsako sekundo po poškodbi hrbta. Ni besed, ki bi opisale to bolečino in praznino ... Življenje brez njegovih objemov in smeha, njegove brezpogojne ljubezni, moči, smisla za humor, njegovega navijanja na snegu ... Upam le, da nas bo tam, kjerkoli že, čakal, da bomo lahko spet skupaj, nekoč, nekje ..."

​{instagram_api}{/instagram_api}

Nina Grilc se je ob koncu ganljivega zapisa zahvalila vsem, ki ji v težkih dneh izražajo podporo. Ta petek bodo v njegov spomin naredili nekaj krogov na snegu. "In to bomo počeli, kolikor bo mogoče, do konca življenja. Ker bi mu to pomenilo več kot karkoli. In morda lahko na ta način delček njega živi za Maxxa, Emmo, njegovo deklico in vse nas."

Marko Grilc bi čez mesec dni postal oče tretjemu otroku. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta