Poglejte, s kom Hauser preživlja dneve po napovedani pavzi 2Cellos

D.Ži
06.11.2018 09:44

Potreben počitka se je Stjepan Hauser za kratek čas vrnil v domači Pulj. Tam mu družbo dela prav posebna ženska.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Le nekaj dni nazaj je Stjepan Hauser, sočelist Luke Šulića v svetovni glasbeni senzaciji 2Cellos, sporočil, da potrebuje pavzo. Medtem ko oboževalce skrbi, ali se bo dvojica sploh še kdaj vrnila na odre, postavni glasbenik iz Pulja uživa ob morju.
"Nikjer ni kot doma," je pripisal fotografiji, ki jo je objavil na Instagramu. Na njej pozira z mamo Marijo pred njihovo družinsko hišo v Raklju. V maminem objemu ga vidimo tudi na drugi sliki. Okoli atraktivnega čelista je med letom vse polno žensk, a mama je ena sama. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bpw_BsFHocy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_camera{/instagram}
Hauser nikoli ni skrival, da je na družino, zlasti na mamo Marijo, upokojeno profesorico glasbene metodike, zelo navezan. Pa tudi na očeta Maria, umetnika samouka. Čeprav sta pred 2Cellos še naporni avstralska in ameriška turneja, se Hauser najbrž že zelo veseli mirnejših mesecev ob domači obali. Držimo pesti, da bo tam spet našel novo energijo za nadaljevanje izjemne glasbene zgodbe. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BnL4BDqFjVq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_camera{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta