Popolno telo Cindy Crawford: To je njena skrivnost

L. P. L.
11.03.2019 06:17

Nekdanja manekenka Cindy Crawford ima danes 53 let in še vedno zavidljivo postavo. Razkrila je, kako ji uspe ohranjati vitko linijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Cindy Crawford z družino 
Profimedia

Trideset let je polnila naslovnice revij, vedno je bila brezhibno urejena in zdi se, da zanjo leta niso ovira. Cindy Crawford še vedno navdušuje s popolnim telesom in mladostnim videzom.

Zavidljive mere njenega telesa

Cindy Crawford se je rodila leta 1966, je mati dveh otrok. Visoka je 178 centimetrov, tehta pa 59 kilogramov. Njene zavidljive mere: 86-66-91.
Svojo postavo redno vzdržuje, na družbenih omrežjih večkrat objavi posnetke vaj, s katerimi pomaga do zdravega telesa svojim oboževalcem in sledilcem. Motivirana in disciplinirana nekdanja manekenka uživa v vadbi in zdravem načinu življenja.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BrYNKxVBIZz/{/instagram}

Pet obrokov dnevno

Njen jedilnik je pester in sestavljen iz zdravih živil. Prehranjuje se petkrat na dan, prepričana je namreč, da ko organizem strada, prične skladiščiti zaloge hrane.
Hrano skrbno izbira, prevladujejo živila, ki izboljšujejo raven hormonov, kar je pri njenih letih zelo pomembno. Njen jedilnik je sestavljen iz 40 odstotkov ogljikovih hidratov, 30 odstotkov proteinov in 30 odstotkov maščob. Obroki so majhni.
Na krožniku so pogosto borovnice, ovseni kosmiči, riba, pusti deli piščanca, zelenjava in črna čokolada.
Ne pije kave, v njeni skodelici je zeleni čaj. Popije veliko vode in vsem, ki imajo težave s prekomerno težo, svetuje, da počnejo podobno.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BsLjUZ1hx8b/{/instagram}

Vadba za popolno telo

Poleg skrbno izbranega jedilnika je na njenem urniku vsak dan tudi vadba. Tek in hoja, joga, pilates, kardio vaje. Vsak dan, brez izjeme, najmanj 40 minut dnevno. Kot pravi sama, je to ključ do dobrega počutja ter popolne postave.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta