Pretresena Harry in Meghan vložila tožbo: Paparaci z droni obletavajo malega Archieja, režejo luknje v ograjo in budijo sosede

D.Ži
24.07.2020 10:46

Želela sta najti nekaj miru, a življenje v Los Angelesu za susseški vojvodski par postaja neznosno. Rešitev zdaj iščeta na sodišču.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

 Prekipelo jima je. Britanski princ Harry in vojvodinja Meghan sta se odločila tiste, ki nad njunim posestvom v Los Angelesu upravljajo vsiljive letalnike s kamerami, spraviti pred sodišče. Veliko Britanijo sta zapustila, da bi našla mir, zdaj pa paparaci dneve in noči oblegajo njuno tamkajšnjo rezidenco in poskušajo v njuno zasebnost prodreti celo z droni. Da ju skrbi za lastno varnost, zlasti pa za varnost 14-mesečnega sina Archieja, pravita. Kot piše portal Hollywood Reporter, sta te dni na sodišču v Los Angelesu vložila tožbo proti fotografom.

Zaščitna pregrada okoli megalomanskega posestva, na katerem v Los Angelesu živita Harry in Meghan s sinom, očitno pri ohranjanju zasebnosti ne pomaga prav zelo. 
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta