Pretresljivo: 18-letna hči se je čustveno poslovila od Luka Perryja

D.Ži
07.03.2019 10:46

Oboževalci in sorodniki priljubljenega igralca so v šoku, a hvaležni za izjemno podporo javnosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ko je Luka Perryja zadela kap, je njegova hči Sophie bila v Malaviju, kjer je s skupino prostovoljcev nameravala štiri mesece pomagati domačinom. Svoje potovanje je nemudoma prekinila, da bi lahko svojemu 52-letnemu očetu v bolnišnici stala ob strani. Ni se srečno razpletlo. Nekdanji zvezdnik kultne ameriške serije Beverly Hills 90210 je za posledicam kapi umrl. Zdaj se njegova 18-letna hči od njega poslavlja na spletu. Objavila je tudi čudovito spominsko fotografijo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Buo6FIuAhfB/{/instagram}
"V zadnjem tednu se je marsikaj zgodilo. Vse je šlo tako hitro," piše Sophie Perry na Instagramu. "Ravno mi je uspelo priti iz Malavija, da sem lahko skupaj z družino," dodaja. Nato se je zahvalila za vso ljubezen in podporo, ki se k njej stekata po očetovi smrti. "Ne morem odgovoriti na stotine lepih sporočil, ki prihajajo iz srca. A preberem vsa in cenim, da meni in moji družini vlivate toliko pozitivne energije," piše Sophie.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BkgaS25nkP-/{/instagram}
"Nisem prepričana, kaj naj v taki situaciji sploh rečem ali naredim. Človek na kaj takega ni nikoli pripravljen. Sploh, če se vse zgodi tako javno. Bodite prizanesljivi do mene in vedite, da sem za za vso ljubezen zelo hvaležna," dodaja.
{twitter}https://twitter.com/BarWrestling/status/1103102306764111872{/twitter}
Šokiran je tudi igralčev sin. 21-letni Jack Perry je zlomljen. Z umetniškim imenom Jungle Boy že dolgo tekmuje v wrestlingu, zaradi očetove smrti je svoje naslednje boje odpovedal, odločitev pa je organizator tekme sporočil preko Twitterja.  "Naše misli in molitve so trenutno pri njemu in njegovi družini," je tvitnil Bar Wrestling. Oče ga je na tekmah pogosto spodbujal. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BuEbWl4g4IR/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta