Princesino zlomljeno srce: Diana se je v svoji družini počutila ničvredno

D.Ži
10.09.2019 09:57

Svoj čas najbolj znana ženska na svetu je menila, da njena družina nanjo gleda kot na popolno razočaranje. Razlog za tako slabo samopodobo je postal znan šele zdaj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Princesa Diana ne počiva v miru. Vsaj ne v času okoli obletnice svoje tragične smrti, ko se vsako leto pojavi nešteto novih zgodb o njej. Večinoma se ukvarjajo z vzroki grozljive nesreče v pariškem tunelu, kjer je princesa na begu pred paparaci izgubila življenje, Daily Mail pa je pod drobnogled vzel njeno družinsko življenje. Razkrivajo, da je princesa o sebi imela zelo slabo mnenje. Diana, mati bodočega britanskega kralja, naj bi vse življenje živela z občutkom, da sta si njena starša želela sina in bila povsem sesuta, ko je na svet prijokala ona. Da je vse skupaj bilo še težje, je njena mama nekoč že rodila dečka, ki pa je umrl. Svoje občutke o položaju znotraj družine Spencer je Diana zaupala astrologinji Debbie Frank, ki je z leti postala njena velika zaveznica in zaupnica.

Princesa Diana leta 1983
Profimedia
Mlada lady Diana Spencer in njen morski prašiček.
Profimedia
Lady Diana Spencer v otroških letih.
Profimedia
Lady Diana Spencer z bratcem.
Profimedia
Lady Diana Spencer s ponijem.
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta