Razburljivo življenje slovenske pevke: Sveže samska in nova zvezda Balkana

A.L.
28.11.2018 13:31

V dobrem mesecu dni si je videospot za pesem Slađana ogledalo okoli 7 milijonov ljudi, danes pa ima pesem že skoraj 27 milijonov ogledov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

33-letna Senidah, ki jo večina Slovenije pozna kot pevko skupine Muff, je v zadnjem letu v svojem življenju naredila veliko sprememb. Pevka je po več letih prepevanja v priljubljeni slovenski skupini Muff, s katero so nanizali več uspešnic, odšla na svojo pot. In uspela.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BpwhX4llDn6/{/instagram}
Ljubljančanka s črnogorskimi koreninami je namreč s pesmijo Slađana obnorela balkanske dežele in postala mednarodna pevska zvezda. Srbski mediji so denimo polni naslovov o 33-letnici, sprašujejo se, kdo je postavna pevka in kje se je skrivala vse do sedaj.
{embed_youtube}https://youtu.be/VMj1viq9KmA{/embed_youtube}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BmN3WIUlhqu/{/instagram}
V dobrem mesecu dni si je videospot za pesem Slađana ogledalo okoli 7 milijonov ljudi, danes pa ima pesem že skoraj 27 milijonov ogledov. Kot je pevka povedala v enem od intervjujev, se je Slađana preprosto zgodila. "Ker sem želela posneti nekaj v tretjem jeziku. Delamo v slovenščini, v angleščini in zakaj ne bi tudi v srbohrvaščini oziroma srbščini? Če me bo prijelo, bom tudi v španščini," je povedala.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BpRgskHl9r_/{/instagram}
{embed_youtube}https://youtu.be/7Zw-7pvvn9U{/embed_youtube}
Spremembo pa je glasbenica doživela tudi na zasebnem področju. Senida Hajdarpašić, kakršno je pevkino polno ime, naj bi bila sveže samska. Več let je bila v razmerju s članom skupine Muff Anžetom Kacafuro, sedaj pa naj bi se par po poročanju portala Odkrito.si razšel.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BobQNpwFuHV/{/instagram}
{embed_youtube}https://youtu.be/Rl1x915Yy20{/embed_youtube}
{embed_youtube}https://youtu.be/joNwNel-Ap4{/embed_youtube}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta