Razhod leta: Najlepša športna voditeljica na svetu je spet samska!

23.09.2021 09:02
Ljubezen med Diletto Leotto in Canom Yamanom je očitno izpuhtela, on naj bi se medtem zagrel za lepo Izraelko.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

V Italiji vre. Atraktivna športna voditeljica Diletta Leotta in turški igralec Can Yaman naj bi se razšla. Ljubezen med atraktivnim parom naj bi izpuhtela. Uradno nista potrdila še ničesar, se pa po Italiji širijo informacije, da je ena najbolj obleganih televizijk spet samska. 

Profimedia

V zadnjih dveh letih so se italijanski mediji z njenim zasebnim življenjem intenzivno ukvarjali in pisali o tem, da je novo leto pričakala v družbi Zlatana Ibrahimovića, pripisali so ji celo skrivno zvezo s predsednikom nogometnega kluba Roma. Nato se je pojavil Yaman in jo zasnubil. Ob prstanu, katerega vrednost ocenjujejo na 40.000 evrov, je odvrnila le: "Bom premislila."  

Profimedia

Italijanska javnost se je nad lepim parom hitro navdušila, oboževalci turškega filmskega zvezdnika pa so bili ves čas skeptični in trdili, da njuna zveza služi le promocijskim namenom. Diletta je nato pripotovala v Turčijo, spoznala njegovo družino. A nekaj se je zalomilo, saj je svoj 30. rojstni dan praznovala brez njega.

Profimedia

Od avgusta naprej sta bila vsak na svojem dopustu, že dolgo nista objavila skupne fotografije. Očitno so njune poti razšle, medtem se pojavljajo tudi govorice, da naj bi se Yaman zagrel za Moran Atijas, znano izraelsko manekenko in voditeljico.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta