Rita Ora iz londonske karantene pobegnila na podeželje in tam ogorčila sosede

D.Ži
16.04.2020 12:20

"Ne bi raje ostala v klinčevem Londonu?" rohnijo domačini, ki zdaj živijo v soseski polni varnostnikov in dronov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Rita Ora je pobegnila iz Londona in se začasno umaknila na podeželje, saj se ni mogla sprijazniti s strogimi pravili karantene. No, njeni novi sosedje niso njenega prihoda prav nič veseli. Pevka je trenutno v Cotswoldsu, na jugozahodu države, z njo je še pet ljudi, namestitev v hiši pa je rezervirala že pred začetkom pandemije. Neuradno naj bi ji tam družbo delali kolegi, s katerimi pripravlja nov album. Lokalni prebivalci so jezni, saj jih je Rita z ekipo nagnala z javnih površin, nad njihovimi glavami zdaj frčijo droni. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-bMerPjSWC/{/instagram}
Ena od domačink je medijem povedala, da so Ritini varnostniki v jok spravili njenega sina in ga nagnali z javne površine, ko so odšli, pa jih je nad glavami spremljal dron. "Pa kaj ne bi tudi ona morala spoštovati pravil in ostati v klinčevem Londonu?" se zdaj sprašujejo domačini. Rita se z njihovo jezo prav zelo ne ukvarja. Namesto tega pred hišo pozira v prosojni majici, pod katero ne nosi nedrca. "Karanteno je vzela smrtno resno, zato se je tudi samoizolirala in ne potuje," pevko na spletu branijo njeni prijatelji, ki zanikajo, da bi zvezdnica v teh dneh prirejala zasebne zabave. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-_-N4gDI4g/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-o3nmoDi2_/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8pGCOIlWRV/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta