Sodišče Severini odvzelo sina Aleksandra, zanj bo zdaj skrbel oče

M.R.
28.11.2019 20:06

Hrvaška pevka Severina je izgubila pravno bitko z nekdanjim partnerjem Milanom Popovićem, sicer srbskim poslovnežem. Sodnica Tea Golub je namreč sprejela začasno odločitev, da bo otrok za zdaj živel pri očetu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinsek

Popovićev odvetnik je po tej odločitvi medijem povedal, da so z odločitvijo zadovoljni, čeprav je še nepravnomočna. "Upamo, da se bo mati držala tega ukrepa," je za hrvaški spletni portal 24sata.hr dejal Hrvoje Jukić. 
Severina bo lahko sina Aleksandra videvala dva popoldneva v tednu, vsak drugi vikend pa bo lahko otrok v njeni družbi od sobotnega jutra do nedeljskega večera. 
​Hrvaški spletni portal Index.hr pa navaja besede Severininega odvetnika, ki je dejal, da bo storil vse, da Aleksander pride nazaj k materi. "Za takšno odločitev ni nobene podlage. Socialna delavka, ki je bila že dolgo nazaj dodeljena otroku, je na sodišču priznala, da Aleksandra ni videla dve leti, a je sodnica vseeno upoštevala njeno mnenje in otroka z začasnim ukrepom dodelila očetu," je povedal Mate Matić. Napovedal je pritožbo, hkrati pa tudi vrsto kazenskih ovadb proti Popoviću, skušal bo tudi preprečiti, da bi Popović Aleksandra odpeljal v Srbijo, saj naj bi srbski potni list naredil brez materine privolitve.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta