Spremenjen videz: Veliko navdušenje nad gologlavim Johnom Travolto

GR.G.
11.01.2019 08:20
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
John Travolta, ko je še imel lase. 
Reuters

Priljubljeni hollywoodski igralec John Travolta se je odločil v novo leto vstopiti z novim izgledom. "Upam, da ste vsi imeli čudovito novoletno praznovanje!" je gologlavi Travolta zapisal na Instagramu in objavil fotografijo, na kateri je skupaj s svojo hčerko Ello. Nad novo "frizuro" so bili, sodeč po pozitivnih komentarjih, njegovi sledilci več kot navdušeni. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BsT51kOAp7o/{/instagram}
Včeraj pa je prav tako na Instagram dodal še video zahvalo za vse pozitivne komentarje, ob Johnu Travolti pa je tokrat njegov 8-letni sin Benjamin
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bsb54JyAvAB/{/instagram}
Tudi pri E! News se strinjajo, da zgleda plešasti Travolta vsaj deset let mlajši ter da bi moral to narediti že pred leti. Ugibajo pa tudi, ali se bo kdaj ponovno odločil za spremembo v nasprotno smer. V zadnjih nekaj letih je namreč danes 64-letni igralec velikokrat presenetil z nenavadnimi frizurami, zaradi česar so mnogi tabloidi ugibali, ali morda uporablja lasulje ali ima lasne vsadke. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta