Tako se je kraljeva družina odzvala na novico o Meghaninem spontanem splavu

D.Ži
26.11.2020 10:30
Vir iz kraljevih krogov razkriva, da je informacija o izgubi drugega otroka princa Harryja zelo prizadela tudi njegove sorodnike.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Kraljeva družina se po članku, v katerem je vojvodinja Meghan razkrila, da je julija izgubila še nerojenega otroka, ni želela javno oglasiti, a vir iz njihovih krogov poroča, da so ob spontanem splavu bili zelo žalostni, piše Mirror. Iz palače so javili le, da gre za novico izrazito zasebne narave, zato se jim podajanje komentarjev ne zdi primerno. "Kraljeva družina je bila obveščena o vsem, Harry je bil z njimi v rednih stikih. V težkih dneh so jima nudili oporo in sočutje," pravi vir.

Profimedia

"Oni takšni pač so. O svojih težavah nočejo javno razpravljati in jih pojasnjevati," dodaja. 

Reuters

Meghan, žena princa Harryja, je v eseju z New York Times opisala trenutek, ko je v maternici začutila oster krč in vedela, da je svojega drugega otroka izgubila. Oba z možem naj bi zaradi tega bila čustveno zelo sesuta, pot do okrevanja pa naj bi zdaj našla v iskrenem poslušanju težav drugih. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta