Težave v raju: Po pravljični poroki Heidi Klum mladoporočenca obiskala policija

GR.G.
07.08.2019 11:03
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Strastni poljub mladoporočencev Heidi Klum in Toma Kaulitza.
Profimedia

Po pravljični poroki Heidi Klum in Toma Kaulitza, ki sta usodni da dahnila na 100 metrov dolgi razkošni jahti Christina O ob obali italijanskega Caprija, je mladoporočenca obiskala policija. Nemški mediji so manekenko in moderatorko že označili za prestopnico, sodeč po posnetkih, ki jih je pridobil RTL, je namreč kršila zakon. 
Vikend pred poroko je zaljubljeni par obiskal znamenito Modro špiljo, kar je dovoljeno storiti le s čolnom. Heidi in Tom pa naj bi v njej tudi zaplavala, kar je strogo prepovedano. Na fotografijah je mogoče videti 46-letnico, kako v votlino vstopa s suhimi lasmi in oblačili, ko čoln zapušča "mesto zločina", pa je Klumova vsa mokra. Na fotografijah so tudi policisti, ki varujejo jamo, in sedaj od lepotice zahtevajo plačilo kazni, piše Morgenpost.de. Zaradi nelegalnega kopanja v Modri špilji.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B00qwLNHPla/{/instagram}
Kopanje je na tem mestu prepovedano, saj obstaja velika nevarnost utopitve. Zaljubljenca pa se, kot kaže, nista brigala za varnostne pomisleke. Ta kraj ima pri njiju namreč posebno mesto, saj sta se 29-letni pevec in njegova izbranka v votlini namakala že pred letom dni. Video tega prepovedanega kopanja pa je Heidi pozneje tudi objavila na Instagramu.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BmIUQVNnLCL/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta