To je osem najbolj všečkanih fotografij Instagrama letos, rekorderja Jennerjeva in Ronaldo

A.L.
17.12.2018 13:23

Ob koncu leta splet preplavljajo številni seznami vsega tistega, kar je zaznamovalo iztekajoče leto. Sedaj je razkrit tudi seznam osmih najbolj všečkanih fotografij na Instagramu, pri čemer sta rekorderja Kylie Jenner in Cristiano Ronaldo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Največ všečkov v letošnjem letu je na Instagramu prejela fotografija Kylie Jenner, ki je 6. februarja objavila prisrčen posnetek novorojene hčerke Stormi. Fotografija si je prislužila 18 milijonov všečkov in s tem postala tudi ena najbolj všečkanih fotografij Instagrama vseh časov.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Be3rTNplCHf/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Na drugem mestu se zgodba ponavlja. Fotografijo, ki je prejela 13 milijonov všečkov, je objavila Kylie Jenner, glavna akterka pa je ponovno njena hči Stormi. Gre za drugo fotografijo zdaj že skoraj leto dni stare Stormi, ki jo je Jennerjeva objavila na družbenih omrežjih.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BfzEfy-lK1N/{/instagram}
Na tretjem mestu je Justin Bieber in njegova fotografija, s katero je sporočil, da sta se s Hailey Baoldwin zaročila. Fotografijo, ki jo je pevec objavil julija, je pospremil z romantičnim zapisom. Njuna ljubezenska zgodba je kmalu prejela 13 milijonov všečkov. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BlBvw2_jBKp/{/instagram}
Na četrtem mestu je pevka Ariana Grande, ki je na Instagramu delila fotografijo pokojnega raperja in njenega nekdanjega partnerja Maca Millerja. Fotografijo je všečkalo 12,7 milijona ljudi. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bneu_dCHVdn/{/instagram}
Na petem mestu sta ponovno Kylie Jenner in njena Stormi z 12,2 milijona všečki. Sicer pa je mala Stormi Webster najbolj "všečkan" dojenček vseh časov.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BmRZH7NFwi6/{/instagram}
Na šestem mestu je s fotografijo, kjer sporoča, da je četrtič postal očka, pristal nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo. Od 141 milijonov sledilcev je fotografijo všečkalo 11,4 milijona ljudi. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BbaImIfFr0h/{/instagram}
Na sedmem mestu je prav tako Cristiano Ronaldo, s fotografijo, na kateri pozira z dekletom Georgino Rodriguez. Par si je prislužil 11,3 milijona všečkov.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BltNxAxlS27/{/instagram}
Na zadnjem, osmem mestu se je znašla prav tako Ronaldova fotografija, na kateri skupaj z Georgino in sinom pozira na počitnicah. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BlBucrjlXdV/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta