Tragedija: Umrl komaj 17-letni sin Sinead O'Connor. Pred dnevi je izginil neznano kam

D.Ži
10.01.2022 09:55

Irska pevka, ki se tudi sama bori s hudimi psihičnimi težavami, je zlomljena od žalosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ni konca mračnim dogodkom v njenem življenju. Sin legendarne irske glasbenice Sinead O'Connor, komaj 17-letni Shane O'Connor, je umrl. Njegovo truplo so našli dva dni po tem, ko je v javnosti odjeknila novica o njegovem izginotju. Nazadnje so ga videli blizu Dublina. Njegove posmrtne ostanke je našla policija. Gre za fanta, ki ga je danes 55-letna pevka spočela z irskim folk pevcem Donalom Lunnyjem. Žalostno novico je potrdila na Twitterju in razkrila, da se je sin že nekaj časa boril s tesnobnostjo in samomorilskimi mislimi.

"Moj čudoviti sin Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, luč mojega življenja, se je odločil končati svoj boj na Zemlji in je zdaj z Bogom. Naj počiva v miru. Moja ljubezen, tako zelo te imam rada," je napisala na Sinead.

Profimedia

Glasbenica, ki se je leta 2018 po nizu hudih psihičnih težav preimenovala v Shuhado 'Davitt, je sinu namenila tudi nekaj sporočil na družbenih omrežjih, v katerih je poudarila, da bo vedno z njo.

O'Connorjeva je v 90. letih zaslovela s pesmijo Nothing Compares 2 U, a je kmalu njena kariera šla strmo navzdol, ukvarjala se je tudi številnimi težavami v zasebnem življenju. Dolga leta se je borila z bipolarno motnjo in depresijo, ignorirala nasvete zdravnika, odpovedala koncerte in bila na koncu hospitalizirana. Večkrat je grozila, da si bo vzela življenje.

Pred nekaj leti je sporočila, da je postala muslimanka, pred dvema letoma pa, da se za nekaj časa umika iz glasbenega sveta. Vsi njeni lani napovedani koncerti so bili odpovedani, glasbenica pa je sporočila, da gre na rehabilitacijo. "Imela sem zelo travmatičnih šest let in moram si opomoči," je takrat dejala pevka.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta