(VIDEO) Ena najlepših žensk na svetu v solzah spregovorila o svojih hudih psihičnih težavah

D.Ži
15.11.2021 11:35

25-letna manekenka je javno spregovorila o boju s hudo depresijo in anksioznostjo, s katero se bori že od mladosti. Napisala je, da jo je k objavi videoposnetka pozvala Willow Smith.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Manekenka Bella Hadid je na Instagramu spregovorila o svojem duševnem zdravju in zapisala, da zadnja leta skoraj vsak dan joče, objavila pa je tudi več fotografij, na katerih je objokana. Sledilce je spomnila, da družbena omrežja niso resnično življenje. V objavi na Instagramu, kjer ji sledi 47 milijonov oboževalcev, je pozvala vse, ki se soočajo s podobnimi težavami, naj se opomnijo, da niso sami, piše BBC.

25-letna manekenka je že pred tem javno spregovorila o boju proti hudi depresiji in tesnobi, s katero se bori že od mladosti. Napisala je, da jo je Willow Smith pozvala k objavi videa o negotovosti in tesnobi, in dodala, da so ji prav njene besede pomagale, da se počuti manj osamljeno. Delila je tudi posnetek iz Willowinega videa s serijo fotografij, na katerih joka.

"Družabna omrežja niso resnična. Včasih je vse, kar morate slišati, da niste sami. Torej, pravim vam, da niste sami. Rada te imam, vidim te in slišim, kaj govoriš," je zapisala. 

Spomnila je, da duševno zdravje in kemično ravnovesje v telesu "nista linearna", in ju primerjala z vlakom smrti. Bella je z oboževalci, ki se morda spopadajo s podobnimi duševnimi težavami, delila nekaj nasvetov.

Profimedia

"Želim, da veste, da je na koncu tunela vedno luč in da se vlak smrti v nekem trenutku popolnoma ustavi. Bolje bo," je nadaljevala.

Profimedia

Bella je še zapisala, da se je doslej že večkrat soočila s podobnimi težavami in da ve, da se je mogoče naučiti soočati z bolečino, če delaš na sebi in če dovolj časa nameniš temu, da ugotoviš, kaj so sprožilci in travme. Januarja si je vzela odmor od uporabe družbenih omrežij in se osredotočila na svoje duševno zdravje. 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta