(VIDEO) Na Radiu 1 v 28-urnem dobrodelnem maratonu zbrali rekordno vsoto

M.D.
20.12.2019 12:16

Ob 9. uri zjutraj je ekipa Radia 1 na Mestnem trgu v Ljubljani zaključila tradicionalni dobrodelni maraton, v katerem zbirajo sredstva za pomoč socialno šibkejšim družinam.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Neprekinjeno so radijski program člani jutranje ekipe Radia 1 vodili 28 ur. Na Mestnem trgu v Ljubljani so Denis Avdić, Jana Morelj, Miha Deželaka in Anja Ramšak gostili znane Slovence s sveta glasbe, politike, estrade in drugih področij, ki so podprli dobrodelno akcijo.
{facebookpost}https://www.facebook.com/radioena/videos/1812020175764235/{/facebookpost}
Ob 9. uri so 28-urni maraton zaključili z izzivom za Avdića, ki se je moral kot zadnji član jutranje ekipe soočiti s strahom pred kačami. Pobožal je dva metra in pol dolgega in 20 kilogramov težkega pitona Ludvika in dopolnil izziv, v katerem je Radio 1 k zbrani vsoti od donacij dodal še 10.000 evrov.
{embed_youtube}https://youtu.be/mSNQkD40WUE{/embed_youtube}
Urednica Radia 1 Katja Černela je za zaključek akcije na tablo zapisala zbrano vsoto prispevkov - za družine v stiski so poslušalci s cele Slovenije, Radio 1 in trgovina DM zbrali 353.319,70 evrov. "Hvala dragi prijatelji za vsak evro, vsako prijazno in spodbudno besedo. In hvala iz srca, ker ste nam pomagali narisati nasmehe na obraze ljudi, ki se že dolgo niso smejali," so na spletni strani zapisali na Radiu 1.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta