(VIDEO) Naravnost grozen intervju: Princ Andrew se ne spomni, če je spal z mladoletnico

D.Ži
19.11.2019 09:51

Pogovor, s katerim je kraljičin sin hotel rešiti svoj ugled, močno odmeva in nekako ni dvoma o tem, da si princ z njim usluge ni naredil.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Zadeva odmeva. In to ne na dober način. Princ Andrew, 59-letni sin britanske kraljice Elizabete II., je poskušal rešiti svoj močno načet ugled. Pristal je na intervju za BBC. A zadevo precej grdo zavozil. Že mesece se yorški vojvoda sooča z očitki o tem, da naj bi nekoč spal z mladoletnico, mediji intenzivno brskajo tudi po njegovem prijateljstvu z ameriškim milijarderjem in obsojenim spolnim prestopnikom Jeffreyem Epsteinom, ki je medtem v zaporniški celici storil samomor. Tekom sojenja so pri FBI pod drobnogled vzeli tudi Epsteinove prijatelje in poslovne partnerje, ki so se skozi leta zabavali v njegovi razvpiti floridski palači. Oglasila se je tudi danes 35-letna Virginia Roberts, ki trdi, da je Epstein posredoval pri tem, da je kot 17-letnica spolno občevala s princem.
{embed_youtube}https://youtu.be/AKQi3wzNFGQ{/embed_youtube}
BBC je na pogovor z Andrewom poslal svojo legendarno novinarko Emily Maitlis, ki je prišla bogato založena z neprijetnimi vprašanji. In princ ni imel vseh odgovorov. Ob vprašanju, če je res seksal z Robertsovo, je odvrnil, da na to nima popolnoma nobenega spomina. Svojega prijateljstva z Epsteinom izrecno ne obžaluje.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta