(VIDEO) Neverjetno, kaj vse 53-letna Liz Hurley počne v bazenu

D.Ži
10.04.2019 10:47

"Moj bog, kako si vroča!" je svetovno znana manekenka vzkliknila, ko je videla aktualni dopustniški posnetek lepe britanske igralke.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pa kako je mogoče, da si še vedno videti stara 25 let? Vprašanje, ki si ga je na Instagramu postavil eden od oboževalcev Liz Hurley. In je povsem na mestu. Lepa britanska zvezdnica je namreč pri svojih 53 letih v vrhunski formi, česar se dobro zaveda. Svoje spletne sledilce, skoraj poldrugi milijon jih je, na družbenih omrežjih redno razvaja z zapeljivimi posnetki, ki podžigajo domišljijo. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bv_XmK6ADbv/{/instagram}
Te dni Liz uživa v Indiji, očitno v hotelu ali apartmaju s čudovitim bazenom. V njem igralka veselo čofota in se pri tem snema. Ob tem je celo znana britanska manekenka Abbey Clancy pripisala: "Moj bog, kako si vroča!" Nek drugi sledilec pa je dodal: "Zagotovo ješ ambrozijo in piješ nektar z bogovi. Tvoja čustnost in lepota sta večni. Si morda Afrodita?" 

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta