(VIDEO) Pevka Toni Braxton je pri 52-ih nazorno pokazala, kako uporablja spolni pripomoček

D.Ži
05.08.2020 10:00

Nekdaj zelo priljubljena glasbenica si pri ohranjanju mladostnega videza pomaga na provokativni način.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Pevka Toni Braxton trdi, da se skrivnost njenega večno mladega videza skriva v ... vibratorju. V videu, ki ga je objavila na Instagramu, je pokazala, kako svoj obraz masira s spolnim pripomočkom. "Priznam, to je vibrator, a jaz mu pravim kar masažni aparat za obraz. Aktivira mišice v mojem obrazu in jih spodbudi k temu, da delajo. Nisem ga uporabila nikjer drugje kot na obrazu," pravi pevka, ki je v minulih devetdesetih letih bila velika zvezda. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CDUQealgdrG/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Tukaj se nahaja majhna žoga, ki je popolna. Včasih ga dam v zamrzovalnik, nato si zmasiram obraz in vibracije aktivirajo moje mišice," je pojasnila. "Če Toni pravi, da zadeva deluje, potem mora držati. Poglejte, kako dobro je videti!", "To je noro, ona se sploh ne stara", "Naravna lepota", "Zelo zabavno te je bilo gledati" je le nekaj od komentarjev ob njeni nenavadni objavi, ki je zbrala že več kot pol milijona ogledov. 52-letna sedemkratna prejemnica grammyja je še vedno v vrhunski formi in rada pokaže tudi, kako je njen obraz videti brez ličil. Ali je na njem res vse naravno, pa ostaja zaenkrat skrivnost. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAl921fMBal/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-XiNgMnoAG/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9GR3TQnTLC/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta