(VIDEO) Po spletu kroži posnetek Kim Kardashian, ki svoje obline tlači v ozko obleko iz lateksa

D.Ži
27.03.2020 10:45

Starleti se je zdelo nujno potrebno, da cerkev obišče oblečena v lateks.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Sestre iz družine Kardashian-Jenner očitno preprosto obožujejo priložnosti, ko se lahko oblečejo v lateks in svetu tako zelo nazorno pokažejo vsak milimeter svojih oblin. Tokrat je lateksmanija  zapopadla Kim. V najavi enega od delov njihovega družinskega resničnostnega šova namreč vidimo, kaj se dogaja v zaodrju in kako se Kim na vso moč tlači v kombinezon iz lateksa, ki je del nove Balmainove kolekcije za jesen 2020. Oblekla ga je, da bi se takšna pojavila na cerkveni maši, na kateri je tisti dan nastopal njen Kanye West s svojim zborom. "Kdo gre v cerkev v lateksu?" se na posnetku sprašuje sestra Kourtney, na kar ji Kim odgovori: "Mi gremo."
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9pHslhAHZK/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Medtem ko je stilistka družine Kardashian-West z vso silo tlačila zaobljeno Kim v lateks, se je Kim šalila, da se bo verjetno med oblačenjem poškodovala.
{embed_youtube}https://youtu.be/ZUbfrTM7SMg{/embed_youtube}
"Počutim se tako, kot da sem si pretegnila mišico. To je je... teden mode," je dejala. Ko je oblekla hlače, je ugotovila, da se mora stlačiti še v jakno z všitimi rokavicami. "Sem kot gospodinja, ki v rokavicah pere posodo," je dejala. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9iA6noAAfb/?utm_source=ig_embed{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta